• ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    Στόχος μας, να σας προσφέρουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    Στόχος μας, να σας προσφέρουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Στην Βελμάρ δεν αναζητάτε μόνον εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά άριστη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Αναζητάτε προσωπική υποστήριξη και την αίσθηση ότι κάποιος σας ακούει και σας κατανοεί.
Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούμε με απόλυτη σοβαρότητα : εστιάζουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και όλες οι ομάδες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης είναι η δική σας ικανοποίηση.

Σχετικά με την Βελμάρ

Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 38 χρόνια. Ως επίσημος διανομέας και επισκευαστής των μαρκών FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI, η Βελμάρ καλύπτει με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τους πελάτες της.
Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου στην Αθήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.