Sheer Driving Pleasure

 • Η ΠΡΩΤΗ BMW iX.

  Η ΠΡΩΤΗ BMW iX.

  Στη Βελμάρ.

 • Η ΠΡΩΤΗ BMW iX.

  Στη Βελμάρ.

Η ΠΡΩΤΗ BMW iX: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Γεννημένη μέσα από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive και το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης, η BMW iX επιτυγχάνει εξαιρετική αυτονομία και προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση από στάση. Το έξυπνο Λειτουργικό Σύστημα 8 παραμένει πάντα ενημερωμένο και επιτρέπει τον διαισθητικό χειρισμό.

 

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
 

Μοντέλο αυτοκινήτου:

 
* Υποχρεωτικά πεδία
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (AST Πληροφορικής Ε.Ε.,MMS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, ZZ DOT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., Compucare Innovated Solutions, Carat Hellas, ΕΜ ΣΤΑΤ Α.Ε.), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες ((BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών και την BMW Hellas Leasing Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), +30 2310 475871, Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ).
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW iX.

 • Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

  Το μπροστινό τμήμα της BMW iX επαναπροσδιορίζεται με έναν φουτουριστικό τρόπο. Η κάθετη διάταξη της μάσκας "νεφρών" BMW τονίζει την προοδευτική εμφάνιση του SAV και συνδυάζεται με τους πιο λεπτούς διπλούς προβολείς που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW για αυτοκίνητo μαζικής παραγωγής.

 • Πλαϊνή όψη.

  Τα μεγάλα ορθογώνια περιγράμματα γύρω από τους θόλους τροχών στρέφουν το βλέμμα του παρατηρητή προς τους τροχούς. Οι λαβές των θυρών, οι πόρτες χωρίς πλαίσια και το εξωτερικό περίγραμμα των παραθύρων, γνωστό ως "Streamflow", ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική σχεδίαση.

 • Σχεδίαση πίσω τμήματος.

  Οι μεγάλες επιφάνειες, τα λεπτότερα πίσω φώτα του BMW Group και η άψογα ενσωματωμένη πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούν μία μοντέρνα εμφάνιση. Τα στοιχεία του διαχύτη βελτιώνουν την αεροδυναμική και, μαζί με το επίπεδο δάπεδο, αυξάνουν την αυτονομία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW iX.

 • Μινιμαλιστική εσωτερική σχεδίαση.

  Η εσωτερική σχεδίαση είναι μοντέρνα και λιτή – μια προσέγγιση που γίνεται αντιληπτή από τις οθόνες και τα χειριστήρια. Όπως και το κεντρικό χειριστήριο, το διάφανο πολυχειριστήριο iDrive στην κεντρική κονσόλα πλαισιώνεται από μια κομψή επιφάνεια από ξύλο με πιστοποίηση FSC.

 • Καθίσματα lounge για τους πίσω επιβάτες.

  Η BMW iX προσφέρει στους πίσω επιβάτες μία ευρύχωρη lounge αίσθηση. Στις πρόσθετες επιλογές για τα πίσω καθίσματα περιλαμβάνεται η λειτουργία θέρμανσης και τα 3D ηχεία που ενσωματώνονται στα προσκέφαλα. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη και διαιρούμενη σε αναλογία 40 : 20 : 40 επιτρέποντας την αύξηση του διαθέσιμου όγκου του χώρου αποσκευών.

 • Πανοραμική γυάλινη οροφή.

  Η πανοραμική γυάλινη οροφή "Sky Lounge" δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας και δημιουργεί μια χαλαρωτική lounge ατμόσφαιρα στην καμπίνα. Διαθέτει ηλεκτροχρωματική λειτουργία σκίασης για περισσότερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, χάρη στην απουσία εσωτερικής επένδυσης ουρανού εξασφαλίζεται μεγαλύτερος χώρος για τα κεφάλια των επιβατών.

 • BMW Κυρτή Οθόνη.

  Η BMW Κυρτή Οθόνη, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής, αποτελεί το κεντρικό στοιχείο ενδείξεων και χειρισμού των πλήρως ψηφιακών λειτουργιών της BMW iX. Η Οθόνη Πληροφοριών 12,3" ενώνεται με την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9", δημιουργεί μια ενιαία μονάδα ενδείξεων που "αιωρείται" στον πίνακα οργάνων.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα