Sheer Driving Pleasure

 • THE 1.

  THE 1.

  Αποκτήστε την BMW Σειρά 1 από €25.500, στη Βελμάρ.

 • THE 1.

  Αποκτήστε την BMW Σειρά 1 από €25.500, στη Βελμάρ.

Η νέα BMW Σειρά 1 είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις οδηγικές σου επιθυμίες. Μοναδικός αθλητικός χαρακτήρας, σύγχρονη σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Ανακάλυψε τη νέα BMW Σειρά 1 που σου ταιριάζει, μέσα από μία σειρά ελκυστικών επιλογών σε πακέτα εξοπλισμού και εκδόσεις.

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις την κορυφή; Τώρα είναι η στιγμή να γίνεις και εσύ νούμερο 1! Τώρα είναι η στιγμή για τη δική σου BMW Σειρά 1. Απόκτησε την, στην έκδοση 118i Sport Line Advanced που συνδυάζει μοναδικά, αθλητικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, πρωτοποριακές τεχνολογίες, και αυξημένη οδηγική απόλαυση σε προνομιακή τιμή, με όφελος €10.380 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπροκειμένου να λάβετε μια προσφορά για το μοντέλο που επιθυμείτε.

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
 

Μοντέλο αυτοκινήτου:

 
* Υποχρεωτικά πεδία
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (AST Πληροφορικής Ε.Ε.,MMS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, ZZ DOT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., Compucare Innovated Solutions, Carat Hellas, ΕΜ ΣΤΑΤ Α.Ε.), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), +30 2310 475871, Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ).
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Ανακαλύψτε τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού που διαθέτουν αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και αποκτήστε τη νέα BMW Σειρά 1 που σας ταιριάζει από €25.500.

 

 • BMW 116i Advantage

  BMW 116i Advantage.

  Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €25.500

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Ζάντες ελαφρού κράματος 16"
  • Μπουλόνια Ασφαλείας
  • Αισθητήρας παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC)
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος

  Διαμόρφωση της BMW 116i Sport Line Advanced

 • BMW 116i Sport Line Advanced

  BMW 116i Sport Line Advanced.

  Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €27.590

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Μεταλλικό χρώμα
  • Έκδοση Sport Line
  • Αυτόματος κλιματισμός

  Διαμόρφωση της BMW 116i Sport Line Advanced

 • BMW 118i Sport Line Advanced

  BMW 118i Sport Line Advanced.

  Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €33.260

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Μεταλλικό χρώμα
  • Έκδοση Sport Line
  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
  • Αυτόματος κλιματισμός
  • Μ Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι

  Διαμόρφωση της BMW 118i Sport Line Advanced

 • BMW 116d Exclusive

  BMW 116d Exclusive.

  Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €32.994

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
  • Μεταλλικό χρώμα
  • Ζάντες ελαφρού κράματος 16"
  • Μπουλόνια Ασφαλείας
  • Αισθητήρας παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC)
  • Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι

  Διαμόρφωση της BMW 116d Exclusive

 • BMW 116d Connected

  BMW 116d Connected.

  Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €32.121

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

  • Μεταλλικό χρώμα
  • Έκδοση Advantage
  • Πακέτο φωτισμού
  • Φωτιστικά σώματα LED
  • Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι

  Διαμόρφωση της BMW 116d Connected

*Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές NEDC (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης).

 

 

Ξυπνά τις επιθυμίες: η νέα BMW Σειρά 1 ήρθε για να προσελκύσει όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Αυτό το καταφέρνει με την εξαιρετική της σχεδίαση που την κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από το πλήθος. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό με τον μοντέρνο διάκοσμο που εμπνέει με την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα και την ευρυχωρία. Οι αποδοτικοί κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη BMW Σειρά 1, καθώς και οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες

γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Παράλληλα, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς επιτρέπουν να φτάνετε πάντα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας.

BMW M135i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7.1–6.8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 162–155

 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση, τη δυναμική οδήγησης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας BMW Σειράς 1.

 

 • 01 ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  01 ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  Προοδευτικός δυναμικός χαρακτήρας από άκρη σε άκρη – από το μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις ρέουσες γραμμές της σιλουέτας, μέχρι τη γραμμή ώμων και την επαναπροσδιορισμένη γωνία Hofmeister: το εξωτερικό της BMW Σειράς 1 αντιπροσωπεύει τη δυναμική και την απόλυτη οδηγική απόλαυση, σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε γραμμή.

 • 02 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

  02 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

  Τα πάντα για τη δική σας οδηγική απόλαυση: υλικά υψηλής ποιότητας, εργονομικά βελτιωμένα στοιχεία εξοπλισμού και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Εκτός από το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, το εσωτερικό της BMW Σειράς 1 εντυπωσιάζει με τον premium χαρακτήρα και την ευρυχωρία της.

 • 03 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

  03 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

 • 04 ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.

  04 ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.

  Εμπειρία με πρακτικό χαρακτήρα: το Ψηφιακό Κλειδί σάς επιτρέπει να αφήνετε στο σπίτι το κλειδί της BMW σας. Κλειδώστε, ξεκλειδώστε και εκκινήστε την BMW Σειρά 1 άνετα από το smartphone σας*. Η Εφαρμογή BMW Connected προσφέρει μια απλή και ασφαλή μέθοδο κοινής χρήσης του ψηφιακού κλειδιού από μέχρι και πέντε άτομα.
  * Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένα smartphones της Samsung.

 • 05 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

  05 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

 • 01 ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  Προοδευτικός δυναμικός χαρακτήρας από άκρη σε άκρη – από το μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις ρέουσες γραμμές της σιλουέτας, μέχρι τη γραμμή ώμων και την επαναπροσδιορισμένη γωνία Hofmeister: το εξωτερικό της BMW Σειράς 1 αντιπροσωπεύει τη δυναμική και την απόλυτη οδηγική απόλαυση, σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε γραμμή.

 • 02 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

  Τα πάντα για τη δική σας οδηγική απόλαυση: υλικά υψηλής ποιότητας, εργονομικά βελτιωμένα στοιχεία εξοπλισμού και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Εκτός από το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, το εσωτερικό της BMW Σειράς 1 εντυπωσιάζει με τον premium χαρακτήρα και την ευρυχωρία της.

 • 03 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

 • 04 ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.

  Εμπειρία με πρακτικό χαρακτήρα: το Ψηφιακό Κλειδί σάς επιτρέπει να αφήνετε στο σπίτι το κλειδί της BMW σας. Κλειδώστε, ξεκλειδώστε και εκκινήστε την BMW Σειρά 1 άνετα από το smartphone σας*. Η Εφαρμογή BMW Connected προσφέρει μια απλή και ασφαλή μέθοδο κοινής χρήσης του ψηφιακού κλειδιού από μέχρι και πέντε άτομα.
  * Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένα smartphones της Samsung.

 • 05 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

 

„Η νέα BMW Σειρά 1 έχει νεανικό, εντυπωσιακό και urban χαρακτήρα. Οι συμπαγείς διαστάσεις, η ρέουσα σχεδίαση της οροφής και οι εντυπωσιακές, δυναμικές γραμμές υπόσχονται ευελιξία και οδηγική απόλαυση από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο μοντερνισμός και η καθαρότητα της σχεδίασης. Επιπλέον, προσφέρει στους επιβάτες περισσότερους χώρους από ποτέ.“

Domagoj Dukec, Αντιπρόεδρος Τμήματος Σχεδίασης BMW.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BMW ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Οι εκδόσεις της BMW Σειράς 1.

 

 • Έκδοση Advantage

  Έκδοση Advantage

  • Ζάντες ελαφρού κράματος 16" με αστεροειδείς ακτίνες 517 (μόνο για τις 116i/116d)
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
  • Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC)
  • Πακέτο αποθηκευτικών χώρων
 • Έκδοση Sport Line

  Έκδοση Sport Line

  • Ζάντες ελαφρού κράματος 17" με διπλές ακτίνες 549. Διατίθενται και άλλα σχέδια ζαντών
  • Μ Γυαλιστερό Shadow Line
  • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επενδύσεις σε συνδυασμό υφάσματος/Sensatec σε ανθρακί χρώμα με γκρι λεπτομέρειες, προαιρετικά με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
 • Έκδοση M Sport

  Έκδοση M Sport

  • Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 17" με διπλές ακτίνες 550 Μ σε διχρωμία. Διατίθενται και άλλα σχέδια ζαντών
  • Μ Σπορ Ανάρτηση, περιλαμβάνει Μ σπορ σύστημα διεύθυνσης. Διατίθενται και άλλες αναρτήσεις
  • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επενδύσεις από ύφασμα 'Trigon' Sensatec σε μαύρο χρώμα. Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
  • Μ Δερμάτινο τιμόνι

 

 • ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

  Το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και οι τεχνολογίες πλαισίου της BMW Σειράς 1.

 • ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  Η σπορ και δυναμική ανάρτηση στην BMW Σειρά 1.

 • ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  Η Σπορ Ανάρτηση Μ χαμηλώνει το αμάξωμα κατά δέκα χιλιοστά περίπου. Διαθέτει πιο κοντά ελατήρια, πιο σφικτές ρυθμίσεις αμορτισέρ και πιο σκληρές αντιστρεπτικές ράβδους. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμα πιο άμεση απόκριση της ανάρτησης που υποστηρίζει τη δυναμική οδήγηση.

 • ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  Ακριβής και άμεση οδική συμπεριφορά, με ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη, για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης - μέχρι το όριο.

 • ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  Το Σπορ σύστημα διεύθυνσης Μ με Servotronic παρέχει άμεση απόκριση και ευελιξία ενώ απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Το αυτοκίνητό σας στρίβει με μεγαλύτερη ακρίβεια και προσφέρει αισθητά βελτιωμένα χαρακτηριστικά ελέγχου, ειδικά σε απαιτητικές περιστάσεις όπως σε κλειστές στροφές ή σε ξαφνικές αλλαγές πορείας. Το σπορ σύστημα διεύθυνσης M αποκρίνεται άμεσα και γραμμικά ανεξάρτητα από τη γωνία των τροχών. Το Servotronic προσφέρει μεταβλητή και πάντοτε ιδανική υποβοήθηση.

 • ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ.

  ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ.

  Άψογος έλεγχος και ευστάθεια, χάρη στα βελτιωμένα στοιχεία μετάδοσης της κίνησης.

 • ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  Γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, αποδοτική μεταφορά ισχύος, άμεση επιτάχυνση.

 • ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  Είτε στις χειροκίνητες είτε στις αυτόματες αλλαγές σχέσεων, το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic στην BMW Σειρά 1 εξασφαλίζει γρήγορες και δυναμικές αλλαγές, πάντα με κορυφαία αποδοτικότητα. Στη δυναμική οδήγηση στο φάσμα υψηλών στροφών λειτουργίας του κινητήρα, ο οδηγός υποστηρίζεται από τις ανασχεδιασμένες ενδείξεις αλλαγής ταχυτήτων στον πίνακα οργάνων ή στο Head-Up Display. Όταν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη λειτουργία, η επιλογή σχέσεων και τα σημεία αλλαγής προσαρμόζονται στο προσωπικό στιλ οδήγησης. Η λειτουργία SPORT προορίζεται για δυναμική επιτάχυνση και υψηλές επιδόσεις, ενώ ο κινητήρας διατηρείται συνεχώς στο φάσμα υψηλών στροφών όπου αποδίδει άφθονη ισχύ.

 • ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

  Το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και οι τεχνολογίες πλαισίου της BMW Σειράς 1.

 • ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  Η σπορ και δυναμική ανάρτηση στην BMW Σειρά 1.

 • ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

  Η Σπορ Ανάρτηση Μ χαμηλώνει το αμάξωμα κατά δέκα χιλιοστά περίπου. Διαθέτει πιο κοντά ελατήρια, πιο σφικτές ρυθμίσεις αμορτισέρ και πιο σκληρές αντιστρεπτικές ράβδους. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμα πιο άμεση απόκριση της ανάρτησης που υποστηρίζει τη δυναμική οδήγηση.

 • ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  Ακριβής και άμεση οδική συμπεριφορά, με ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη, για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης - μέχρι το όριο.

 • ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ M.

  Το Σπορ σύστημα διεύθυνσης Μ με Servotronic παρέχει άμεση απόκριση και ευελιξία ενώ απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Το αυτοκίνητό σας στρίβει με μεγαλύτερη ακρίβεια και προσφέρει αισθητά βελτιωμένα χαρακτηριστικά ελέγχου, ειδικά σε απαιτητικές περιστάσεις όπως σε κλειστές στροφές ή σε ξαφνικές αλλαγές πορείας. Το σπορ σύστημα διεύθυνσης M αποκρίνεται άμεσα και γραμμικά ανεξάρτητα από τη γωνία των τροχών. Το Servotronic προσφέρει μεταβλητή και πάντοτε ιδανική υποβοήθηση.

 • ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ.

  Άψογος έλεγχος και ευστάθεια, χάρη στα βελτιωμένα στοιχεία μετάδοσης της κίνησης.

 • ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  Γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, αποδοτική μεταφορά ισχύος, άμεση επιτάχυνση.

 • ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

  Είτε στις χειροκίνητες είτε στις αυτόματες αλλαγές σχέσεων, το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic στην BMW Σειρά 1 εξασφαλίζει γρήγορες και δυναμικές αλλαγές, πάντα με κορυφαία αποδοτικότητα. Στη δυναμική οδήγηση στο φάσμα υψηλών στροφών λειτουργίας του κινητήρα, ο οδηγός υποστηρίζεται από τις ανασχεδιασμένες ενδείξεις αλλαγής ταχυτήτων στον πίνακα οργάνων ή στο Head-Up Display. Όταν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη λειτουργία, η επιλογή σχέσεων και τα σημεία αλλαγής προσαρμόζονται στο προσωπικό στιλ οδήγησης. Η λειτουργία SPORT προορίζεται για δυναμική επιτάχυνση και υψηλές επιδόσεις, ενώ ο κινητήρας διατηρείται συνεχώς στο φάσμα υψηλών στροφών όπου αποδίδει άφθονη ισχύ.

 

 

 

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ της BMW Σειράς 1.

 

BMW M135i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7.1–6.8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 162–155

Απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός, οι ενδείξεις εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα