Sheer Driving Pleasure

  • BMW SERVICE.

    BMW SERVICE.

    Δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί. #whateverhappens.

  • BMW SERVICE.

    Δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί. #whateverhappens.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το απολαύσετε! Όποια και εάν είναι τα σχέδιά σας, μπορείτε να ζήσετε ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές σας στιγμές χάρη στο BMW Service!

Οι μοναδικές παροχές του BMW Service εξασφαλίζουν ότι εσείς και η BMW σας, βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Το BMW Service έχει πάντα την ιδανική λύση για

κάθε μοντέλο BMW σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τα χιλιόμετρα που διανύετε με την BMW σας.

Ανακαλύψτε τα πακέτα Service BMW, τη συλλογή των Γνήσιων Αξεσουάρ BMW και επωφεληθείτε από τις καλοκαιρινές προσφορές της Βελμάρ, έως και τις 31 Μαΐου 2022.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ BMW SERVICE.

  • BMW Service Inclusive

    BMW Service Inclusive.

    Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση της νέα σας BMW. Με το BMW Service Inclusive, δεν θα σκέφτεστε πλέον τα έξοδα για τη συντήρηση. Πληρώνετε ένα εφάπαξ ποσό και δικαιούστε όλες τις υπηρεσίες του πακέτου εντός της επιλεγμένης περιόδου ή χιλιομετρικής απόστασης. Αυτό σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα τιμής σε σύγκριση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες.

    Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive

  • BMW Value Service

    BMW Value Service.

    Έχετε καλύψει πολλά χιλιόμετρα με την BMW σας και έχετε ζήσει μαζί της πολλές περιπέτειες. Για αυτό την αγαπάτε. Για να εξασφαλίσετε ότι αυτή η αγάπη θα κρατήσει για πολύ ακόμα, χρειάζεστε έναν συνεργάτη service που θα γνωρίζει την BMW και τις ανάγκες της. Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε το BMW Value Service: ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης για οχήματα ηλικίας άνω των 5 ετών. Έτσι θα γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να περιμένετε.

    Μάθετε περισσότερα για το BMW Value Service

  • Γνήσια Αξεσουάρ BMW

    Γνήσια Αξεσουάρ BMW για το καλοκαίρι.

    Εάν θέλετε να απολαύσετε το καλοκαίρι στο έπακρο θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ανακαλύψτε τα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας και προετοιμάστε την BMW σας βάσει των προσωπικών σας απαιτήσεων. Έχετε στην διάθεσή σας μια μεγάλη συλλογή αξεσουάρ που προσαρμόζονται με ακρίβεια στην BMW σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

    Μάθετε περισσότερα για τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW

 

Κλείστε το ραντεβού σας online τώρα.

Κλείστε ραντεβού Online

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα