• ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

    ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

    Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές για τη συναρπαστική γκάμα αυτοκινήτων BMW.

  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

    Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές για τη συναρπαστική γκάμα αυτοκινήτων BMW.

Οι τρέχουσες προσφορές μας θα σας διευκολύνουν να επιλέξετε την BMW που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής.

 
 

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ.

Η BMW ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Μοναδικά μοντέλα ΒΜWσε περιμένουν ετοιμοπαράδοτα, με τους πιο ελκυστικούς όρους. Σε ασυναγώνιστες τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό, 5 χρόνιαδωρεάν Serviceκαι με το πρόγραμμα BMW All Inclusive που προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 5,9%. Τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου ΒΜW.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Μάθετε περισσότερα

BMW 114d.

BMW 114d.

Οι δυναμικές γραμμές και οι μεγάλες εισαγωγές υποδηλώνουν την ενέργεια που κρύβει μέσα της η BMW Σειρά 1. Οι επίπεδοι προβολείς, που προαιρετικά διατίθενται και με τεχνολογία LED, εστιάζουν στην "καρδιά" της πρόσοψης, τη μάσκα ψυγείου με διπλά "νεφρά" και χρωμιωμένο πλαίσιο. Η δυναμική συνολική εντύπωση ανοίγει την όρεξη για μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις. Στο πίσω μέρος, οι μεγάλοι θόλοι τροχών και το μεγάλο μετατρόχιο τονίζουν τη στενή επαφή με το οδόστρωμα. Τα πίσω φώτα LED σχήματος L τραβούν την προσοχή και δηλώνουν απερίφραστα ότι πρόκειται για μία πραγματική BMW

Αποκτήστε την τώρα με standard εξοπλισμό στη BMW-Βελμάρ από 21500€ στην έκδοση diesel και απολαύστε και εσείς την οδηγική συμπεριφορά μιας πραγματικής BMW.

Κλείστε ένα Test Drive