Sheer Driving Pleasure

 • ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Πιό σημαντικό από ποτέ.

 • ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  Πιό σημαντικό από ποτέ.

Αγαπητοί συνεργάτες και πελάτες,

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα συνεργεία και όλες οι εκθέσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της BMW Βελμάρ θα παραμείνουν ανοιχτά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με γνώμονα την προφύλαξη του προσωπικού και των πελατών μας:

 1. Τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού (προστατευτικά γάντια, μάσκες, συσκευές απολύμανσης) από τους εργαζομένους του συνεργείου προτού έρθουν σε επαφή με το όχημα σας.
 2. Τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών που έρχονται σε συχνή επαφή με τα χέρια (κλειδί οχήματος, χειρολαβές, επιλογέα ταχυτήτων, χειρόφρενο, τιμόνι, πόρπη ζώνης ασφαλείας, υποβραχιόνια, κουμπιά ραδιοφώνου κλπ.). Ο καθαρισμός αυτός να γίνεται με καθαριστικά ειδικά που αποσκοπούν στον περιορισμό/εξάλειψη των μικροβίων και ιών αυξάνοντας την προστασία του αυτοκινήτου σας.
 3. Χρήση/τοποθέτηση προστατευτικών καλυμμάτων στον επιλογέα ταχυτήτων, στο τιμόνι, στο πάτωμα και στα καθίσματα κατά τη διάρκεια της παραμονής του αυτοκινήτου σας στο χώρο του συνεργείου.
 4. Την τήρηση της αντίστροφης διαδικασίας πριν την παράδοση του οχήματος σας.

Ο καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού, του εξατμιστή και η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας αποτελούν επιπρόσθετες ολοκληρωμένες λύσεις για τον περιορισμό/εξάλειψη των ιών και των βακτηρίων στο εσωτερικό του οχήματος.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Λειτουργούμε Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00-18:00
Σάββατο : 10:00-15:00

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ

Λειτουργούμε Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00-18:00
Σάββατο : 10:00-15:00

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Λειτουργούμε Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00-16:30.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Βελμάρ: 210 6263500, μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και μέσω των κοινωνικών δικτύων μας

Σας ενημερώνουμε ότι η μετάβαση από και προς τα συνεργεία ή τις εκθέσεις αυτοκινήτων θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης».
Συνεπώς επιτρέπεται, αρκεί να δηλωθεί με SMS στο 13033: Αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2).  Παράδειγμα SMS: 2 (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΗ.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της BMW Βελμάρ.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να πραγματοποιήσω service ή επισκευή στη BMW μου;

Το συνεργείο της BMW Βελμάρ με το εξειδικευμένο του προσωπικό μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τμήμα του Service στο 2310 475 871 προκειμένου να κλείσετε ένα ραντεβού.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού στο συνεργείο;

Για την καλύτερη διαχείριση των ραντεβού σας προτείνεται να χρησιμοποιείτε την δυνατότητα του Online Service Booking είτε μέσω της ιστοσελίδας μας από το παρακάτω link, είτε μέσω της εφαρμογής Connected App. Η δυνατότητα αυτή σας βοηθάει να κλείσετε αυτόματα το ιδανικό ραντεβού για εσάς, με βάση την διαθεσιμότητα του προσωπικού, των οχημάτων εξυπηρέτησης, του ωραρίου λειτουργίας και φυσικά της δική σας διαθεσιμότητα. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα του Service στο 2310 475 871.

Κλείστε online Ραντεβού

Ποια είναι τα προτεινόμενα μέτρα πρόληψης του συνεργείο;

Δείτε παρακάτω τη διαδικασία των μέτρων που τηρείται στο συνεργείο της BMW Βελμάρ.

Δείτε το βίντεο

Τι μέτρα πρόληψης ακολουθούνται πρίν την παράδοση του αυτοκινήτου μου;

Ο Τεχνικό Σύμβουλος της BMW Βελμάρ θα αφαιρέσει όλα τα προστατευτικά καλύμματα που έχει τοποθετήσει κατά την παραλαβή του οχήματος σε επιλογέα ταχυτήτων, τιμόνι, καθίσματα και πάτωμα. Στην συνέχεια, πριν την παράδοση του αυτοκινήτου σε εσάς, θα προχωρήσει σε καθαρισμό των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών που έρχονται σε συχνή επαφή με τα χέρια (κλειδί οχήματος, χειρολαβές, επιλογέα ταχυτήτων, χειρόφρενο, τιμόνι, πόρπη ζώνης ασφαλείας, υποβραχιόνια, κουμπιά ραδιοφώνου κλπ), με καθαριστικά ειδικά που αποσκοπούν στον περιορισμό/εξάλειψη των μικροβίων και ιών.

Είχα ατύχημα ή βλάβη με το αυτοκίνητό μου, με ποιον να επικοινωνήσω;

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε άμεσα στο πρόγραμμα οδικής βοήθειας BMW Mobile Care, στο τηλέφωνο 2109118100.
Εφόσον έχετε ενεργό συμβόλαιο Mobile Care, το αυτοκίνητό σας θα μεταφερθεί χωρίς χρέωση στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW που επιθυμείτε για να γίνει η επισκευή.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα