Sheer Driving Pleasure

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW

  στη Βελμάρ.

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW

  στη Βελμάρ.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ποιότητα των Γνήσιων Ελαστικών BMW. Για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε δωρεάν ασφάλιση για κάθε αγορά και τοποθέτηση 2 ή 4 Γνήσιων Ελαστικών BMW, από τη Βελμάρ.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημέρα της τοποθέτησής τους και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW καλύπτει:

 • Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)
 • Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο ή λακούβα)
 • Βανδαλισμό
 • Κλοπή

 

ΕΩΣ ΚΑΙ 100% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Υπολογισμός αποζημίωσης.

Υπολογισμός αποζημίωσης.

Με το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW σας αποζημιώνουμε έως και 100% του κόστους ελαστικών, σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Η αποζημίωση θα υπολογίζεται επί της Προτεινόμενης Τιμής Λιανικής, βάσει του εκάστοτε τρέχοντος τιμοκαταλόγου. Η ασφάλιση δεν καλύπτει εργασίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.

Προϋποθέσεις προγράμματος

Για να τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρούνται απαραίτητα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Η ασφάλιση ισχύει για ελαστικά Ι.Χ. οχημάτων έως 3,5 τόνους.
 • Τα ελαστικά θα πρέπει να αντικαθίστανται αποκλειστικά στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
 • Δεν περιλαμβάνονται τα ελαστικά πρώτης (εργοστασιακής) τοποθέτησης.
 • Δεν καλύπτεται η φυσιολογική φθορά των ελαστικών (π.χ. ελάχιστο βάθος πέλματος 3mm).
 • Τα ελαστικά δεν αφορούν επαγγελματικά οχήματα.

Βεβαίωση Ασφάλισης

Κατά την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, θα εκδίδεται βεβαίωση ασφάλισης. Το αντίγραφο τιμολογίου αγοράς των ελαστικών καθώς και η αντίστοιχη βεβαίωση θα πρέπει πάντα να φυλάσσονται στο αυτοκίνητο.

Διαδικασία Κάλυψης

Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση του ελαστικού, ενεργοποιείται η εγγύηση με βάση τα παρακάτω βήματα:

 • Αναγγελία της ζημιάς στη Γραμμή Επικοινωνίας 2111098025.
 • Επίσκεψη στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
 • Επίδειξη του τιμολογίου/απόδειξης αγοράς και της βεβαίωσης ασφάλισης.
 • Έλεγχος του ελαστικού για να επιβεβαιωθεί ότι καλύπτεται η περίπτωση από την εγγύηση.
 • Τοποθέτηση του νέου ελαστικού και υπολογισμός του ποσού αποζημίωσης σύμφωνα με τον πίνακα υπολογισμού, αφού επιβεβαιωθεί η ισχύς της εγγύησης.
Η κάθε αλλαγή ελαστικού στο πλαίσιο της εγγύησης ακολουθεί τη συνολική διάρκεια από την αρχική ημερομηνία αγοράς ελαστικών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
 
 
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (AST Πληροφορικής Ε.Ε.,MMS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, ZZ DOT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., Compucare Innovated Solutions, Carat Hellas, ΕΜ ΣΤΑΤ Α.Ε.), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), +30 2310 475871, Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ).
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα