Sheer Driving Pleasure

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 συνδυάζει την πολυτέλεια και τη ψυχαγωγία για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης.

 • Υποδοχή "Great Entrance Moments".
 • Κρυστάλλινοι προβολείς και φωτιζόμενη μάσκα "νεφρών" BMW 'Iconic Glow'.
 • Πολυτελής lounge ατμόσφαιρα στο εσωτερικό με εξατομικευμένα My Modes.
 • Κινηματογραφική εμπειρία στην BMW Theater Οθόνη 31,3" για τους πίσω επιβάτες.
 • Ισχύς πάνω από 400 kW* και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα*.

BMW i7 xDrive60*:
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 19,6–18,4
Ηλεκτρική αυτονομία σε km (συνδυασμένος κύκλος): 590–625

*Οι τιμές είναι προσωρινές

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
Invalid Input
Invalid Input
 

Μοντέλο αυτοκινήτου:

 
* Υποχρεωτικά πεδία
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (AST Πληροφορικής Ε.Ε.,MMS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΕ, ZZ DOT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., Compucare Innovated Solutions, Carat Hellas, ΕΜ ΣΤΑΤ Α.Ε.), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ) και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ), +30 2310 475871, Μαρίνου Αντύπα 10, 555 35, Θεσσαλονίκη, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.ΑΤΕΕ).
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

 

H BMW i7 ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000.

 

BMW i7 xDrive60.

BMW i7 xDrive60.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €162.150 (€154.150 με κρατική επιδότηση*), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW i7.

 

 • Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

  Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

  Εμβληματική σχεδίαση μπροστινού τμήματος. Οι κρυστάλλινοι προβολείς BMW 'Iconic Glow' με στοιχεία Swarovski και το φωτιζόμενο πλαίσιο της μάσκας "νεφρών" τονίζουν την προσωπικότητα του αυτοκινήτου.

 • Πλαϊνή λήψη.

  Πλαϊνή λήψη.

  Οι ρέουσες γραμμές μεταμορφώνουν το απόλυτο μέγεθος της νέας BMW i7 σε μία απαράμιλλης αισθητικής ευρυχωρία. Τα χρωμιωμένα στοιχεία τονίζουν τη γωνία Hofmeister.

 • Σχεδίαση πίσω τμήματος.

  Σχεδίαση πίσω τμήματος.

  Τα στενά πίσω φώτα σχήματος L και η στενή χρωμιωμένη λωρίδα τονίζουν την αίσθηση πλάτους. Τα μπλε διακοσμητικά στοιχεία υποδηλώνουν το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW i7.

 

 • Καινοτομίες στο cockpit.

  Καινοτομίες στο cockpit.

  Η BMW Διαδραστική Επιφάνεια, ένα χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, εκτείνεται οριζόντια σε όλο το εσωτερικό. Η BMW Κυρτή Οθόνη των 14,9" ολοκληρώνει την εμπειρία πολυμέσων.

 • Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών.

  Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών.

  Η BMW Theater Οθόνη 31,3" με ενσωματωμένη τη λειτουργία Amazon Fire TV, σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα και τα ηχεία στις πόρτες, μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μία μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του σινεμά.*

 • Πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge.

  Πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge.

  Η πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge φωτίζει μοναδικά το εσωτερικό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα δημιουργεί ένα ασύγκριτο περιβάλλον με τη χρήση δυναμικών εφέ φωτισμού.

 

 

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW i7.

 

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Στη νέα BMW i7 θα ανακαλύψετε την επόμενη γενιά της οδηγικής απόλαυσης:

 • Ισχύς 400 kW* (544 hp*).
 • Έως και 745 Nm* ροπής για δυναμική επιτάχυνση.
 • Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,7 δευτ.*.
 • Σχεδόν αθόρυβη οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα κίνησης eDrive.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 KM ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 KM ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Ανακαλύψτε την αποδοτική δυναμική οδήγησης στη νέα BMW i7:

 • Ηλεκτρική αυτονομία 625 km* για να φτάνετε πάντα σε κάθε σας προορισμό.
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας μόλις 19,6–18,4 kWh/100 km* χάρη σε τεχνολογίες όπως η ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση.
 • Κορυφαία αποδοτικότητα χάρη στις μεθόδους κατασκευής χαμηλού βάρους και την αεροδυναμική σχεδίαση.

 

Κατανάλωση ενέργειας και αυτονομία.

BMW i7 xDrive60 (1):
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 19,6–18,4
Ηλεκτρική αυτονομία σε km (WLTP): 590–625

(1) Οι τιμές είναι προσωρινές

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση στην BMW Βελμάρ.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα