Sheer Driving Pleasure

 • ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.

  ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.

  BMW Mobile Care, στη Βελμάρ.

 • ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ.

  BMW Mobile Care, στη Βελμάρ.

Είναι καλό να γνωρίζεις σε ποιον μπορείς να απευθυνθείς εάν συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Με το BMW Mobile Care και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων, η υποστήριξη βρίσκεται μόλις μία κλήση μακριά και είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Τηλεφωνικά, με ένα κλικ στο μενού iDrive ή μέσω της εφαρμογής My BMW*– ο τεχνικός της BMW βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.

 

BMW ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.

Σε καλά χέρια όλο το 24ωρο: με την BMW σας απολαμβάνετε την οδήγηση, την ασφάλεια και την άνεση σε κορυφαίο επίπεδο. Το BMW Mobile Care και η βοήθεια για περιστατικά βλάβης σάς φροντίζει και στις έκτακτες περιπτώσεις. Απλώς καλέστε την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας του BMW Mobile Care, σε περίπτωση που σας παρουσιαστεί βλάβη στο αυτοκίνητό σας στο δρόμο. εμείς θα στείλουμε το BMW Servicemobile σε σας ή θα οργανώσουμε τη ρυμούλκησή του από επιλεγμένους συνεργάτες. Εάν χρειαστεί, μπορούμε επίσης να οργανώσουμε τη μεταφορά σας με ταξί ή την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο για λογαριασμό σας./p>

BMW Mobile Care: (+30) 210-9118 100

Έχετε ερωτήσεις που αφορούν το BMW Mobile Care; Εάν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό (+30) 210-9118100 από όλες τις χώρες που καλύπτονται από την Οδική Βοήθεια BMW.

Επέμβαση στο χώρο του συμβάντος

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε από το τηλέφωνο. Εάν χρειάζεστε επιτόπου βοήθεια θα στείλουμε άμεσα το BMW Servicemobile ή θα οργανώσουμε τη ρυμούλκησή του με τη βοήθεια επιλεγμένων συνεργατών. Σημείωση: η επιτόπου βοήθεια περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου.

Επιτόπου βοήθεια σε περίπτωση σκασίματος ελαστικού και προβλημάτων στο δρόμο

Παρέχουμε αξιόπιστη υποστήριξη στην περίπτωση σκασίματος ελαστικού. Εάν η BMW σας διαθέτει ελαστικά runflat και δεν μπορούν να βρεθούν ελαστικά αντικατάστασης εντός έξι ωρών, καλύπτουμε το κόστος για τις πρόσθετες υπηρεσίες - εξαιρείται το κόστος των ίδιων των ελαστικών. Σε περίπτωση μικρών ατυχών περιστατικών, π.χ. εάν χάσετε τα κλειδιά ή εάν τα έχετε κλειδώσει μέσα στο αυτοκίνητο, εάν έχετε ανεφοδιάσει το αυτοκίνητο με λανθασμένο τύπο καυσίμου, θα οργανώσουμε τη ρυμούλκησή του. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το κόστος περισυλλογής και ρυμούλκησης ή των υπηρεσιών κινητικότητας πέραν αυτών που περιγράφονται παραπάνω.

Υπηρεσία ρυμούλκησης στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

Εάν σας παρουσιαστεί πρόβλημα στο δρόμο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου, σας μεταφέρουμε μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW (στην περίπτωση που στον νομό της ακινητοποίησης βρίσκονται περισσότερα από ένα συνεργεία, η μεταφορά γίνεται στον επισκευαστή της επιλογής σου).

Συνέχιση ταξιδιού με ταξί

Εάν έχετε ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης στο δρόμο και πρέπει να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ταξί, αναλαμβάνουμε το κόστος για μία ή περισσότερες μεταφορές με ταξί μέχρι το ποσό των 80 ευρώ.

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

Εάν χρειαστεί να διανυκτερεύσετε σε ξενοδοχείο λόγω ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας από βλάβη, θα καλύψουμε το κόστος του ξενοδοχείου για όλους τους επιβάτες μέχρι να επισκευαστεί το αυτοκίνητο ή, το πολύ, μέχρι τέσσερις διανυκτερεύσεις (κατηγορία ξενοδοχείου έως και τεσσάρων αστέρων). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ακινητοποιηθεί σε απόσταση τουλάχιστον 50 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας σας.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα αυτοκινήτου αντικατάστασης με παρόμοιο όχημα, σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες συν το Σαββατοκύριακο (σε περίπτωση που παρεμβάλλεται σε αυτές). Στο εξωτερικό, μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες συν το Σαββατοκύριακο (σε περίπτωση που παρεμβάλλεται σε αυτές). Παρακαλούμε λάβετε υπόψη τις μεταβολές διαθεσιμότητας των αυτοκινήτων αντικατάστασης. Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις των εμπορικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να προβλέπουν γεωγραφικούς περιορισμούς στη χρήση των αυτοκινήτων.

Άλλες υπηρεσίες για τη διασφάλιση αδιάκοπης κινητικότητας

Εκτός από τις υπηρεσίες που περιγράφονται παραπάνω, καλύπτουμε και τα έξοδα των παρακάτω υπηρεσιών μέχρι το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό σας ανά μηχανική βλάβη, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την κινητικότητά σας.

Εάν το απαιτούν οι συνθήκες, αναλαμβάνουμε το κόστος για το ταξίδι επιστροφής αεροπορικώς ή με τρένο, μέχρι το ποσό που σημειώνεται στο συμβόλαιό σας.

Εάν προκύψουν έξοδα για την περισυλλογή του αυτοκινήτου σας, θα τα καλύψουμε μέχρι το ποσό που ορίζεται στο συμβόλαιό σας. Εάν χρειαστεί θα οργανώσουμε τον επαναπατρισμό του αυτοκινήτου για λογαριασμό σας, εφ' όσον για την επισκευή θα χρειαστούν πάνω από τρεις εργάσιμες ημέρες από τη χρονική στιγμή που θα ξεκινήσει η επισκευή του αυτοκινήτου στο συνεργείο μέχρι την προβλεπόμενη χρονική στιγμή ολοκλήρωσης των εργασιών. Σ' αυτήν την περίπτωση ο τόπος κατοικίας σας θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα από το σημείο ακινητοποίησης του αυτοκινήτου. Ο επαναπατρισμός του αυτοκινήτου μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα ημέρες (συγκεντρωτική μεταφορά).*

*Σημείωση σχετικά μ' αυτήν την υπηρεσία: το κόστος για τις ξεχωριστές υπηρεσίες που παρέχονται με σκοπό την απρόσκοπτη κινητικότητά σας καταβάλλεται μέχρι του συνολικού ποσού που ορίζεται στο συμβόλαιό σας ανά μηχανική βλάβη.

Κάλυψη κόστους

Κατά βάση, καλύπτονται μόνο τα έξοδα που έχουν συμφωνηθεί με το BMW Mobile Care ως προς τη φύση και το πεδίο κάλυψης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γενικότερα, όμως, καλύπτουμε τα έξοδα όλων των υπηρεσιών του Προγράμματος για λογαριασμό σας. Εάν, κατ' εξαίρεση χρειαστεί να πληρώσετε γι' αυτές τις υπηρεσίες θα σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό. Για να το κάνουμε αυτό θα χρειαστούμε τα πρωτότυπα τιμολόγια ή αποδείξεις των παρεχόμενων υπηρεσιών (π.χ. από την εταιρία ρυμούλκησης του αυτοκινήτου) μαζί με το αντίγραφο του τιμολογίου επισκευής και τη συμπληρωμένη δήλωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης.

Χώρες κάλυψης

Οι υπηρεσίες του BMW Mobile Care σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω μηχανικής βλάβης παρέχονται στις παρακάτω ευρωπαϊκές χώρες:

Αλβανία, Ανδόρρα, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία (περ. οι Κανάριες Νήσοι) και Τουρκία.

Έχετε ερωτήσεις που αφορούν το BMW Mobile Care; Εάν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό (+30) 210-9118100 από όλες τις χώρες που καλύπτονται από την Οδική Βοήθεια BMW.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητικότητας για τα πρώτα δύο χρόνια, με αυτόματη ανανέωση χωρίς κόστος

Στο Πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται υπηρεσίες κινητικότητας οι οποίες παρέχονται σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις εγγύησης του BMW Mobile Care, για δύο έτη και για όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW από την ημερομηνία πρώτης αδείας

Ανανέωση του BMW Mobile Care

Μετά τη λήξη της 24μηνης περιόδου εγγύησης, μπορείτε να επιλέξετε, εφόσον θέλετε, την ανανέωση του BMW Mobile Care για την BMW σας. Εάν έχετε πραγματοποιήσει όλες τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW, η ανανέωση του BMW Mobile Care ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 24 μήνες, με μέγιστο όριο το τέλος του δέκατου χρόνου μετά την ημερομηνία πρώτης αδείας του αυτοκινήτου. Η ημερομηνία της επόμενης αλλαγής λιπαντικών καθορίζεται από τον υπολογιστή του αυτοκινήτου και ανάλογα με τις προσωπικές σας οδηγικές συνήθειες. Η καταχώρηση στο Βιβλίο Συντήρησης ή το τιμολόγιο εργασιών συντήρησης αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία.

 

BMW ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.

Η γρήγορη, εξειδικευμένη υποστήριξη από το BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων είναι μεγάλη ανακούφιση για σας τις κρίσιμες στιγμές και εξασφαλίζει ότι, τόσο εσείς όσο και η BMW σας, θα έχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ακόμα και σε ακραίες περιστάσεις.
Όταν καλείτε το BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων, σας παρέχονται σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε στον τόπο του ατυχήματος. Εμείς καλούμε την αστυνομία, εφόσον απαιτηθεί, για λογαριασμό σας, επικοινωνούμε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW και, εάν χρειάζεται, οργανώνουμε μια υπηρεσία ρυμούλκησης. Άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ο χειρισμός όλων των διαδικαστικών θεμάτων με την παροχή συμβουλών για εναλλακτικές επιλογές συνέχισης της διαδρομής σας.
Για να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε τη βοήθεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, παρακαλούμε δηλώστε το όνομά σας, το μοντέλο BMW όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και την τοποθεσία που βρίσκεστε τη στιγμή που καλείτε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στον τηλεφωνικό αριθμό +30 210 9118 100.

Τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος : (+30) 210-9118100

Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιτόπου υποστήριξη στο δρόμο λόγω ατυχήματος, απλώς καλέστε την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας του BMW Mobile Care.
Τα οφέλη σας με μία ματιά:
Με το BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων, μπορείτε να βασιστείτε στην ταχύτατη και εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχουμε.

 • Παροχή υπηρεσιών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο
 • Καταγραφή των στοιχείων του ατυχήματος
 • Οργάνωση υπηρεσίας ρυμούλκησης
 • Ειδοποίηση του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW
 • Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή των βλαβών από το ατύχημα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή

Επέμβαση στο χώρο του συμβάντος

Μία κλήση. Όλες οι απαντήσεις. Ρυμούλκηση, αυτοκίνητο αντικατάστασης ή διακανονισμός ζημιών: η Διαχείριση ατυχημάτων BMW φροντίζει για όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες σε περίπτωση ανάγκης.

Οι υπηρεσίες με μία ματιά:

 • 24ωρη τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας σε περίπτωση ατυχήματος, χωρίς χρέωση
 • Ειδοποίηση της αστυνομίας, εφόσον απαιτηθεί, και των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης
 • Οργάνωση ρυμούλκησης
 • Ειδοποίηση του πλησιέστερου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW
 • Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα σας βοηθήσει να υποβάλλετε τη δήλωση στην ασφαλιστική εταιρία
 • Το αυτοκίνητό σας θα επισκευαστεί σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο BMW
 • Έκδοση τιμολογίων και διακανονισμός ζημιών με την ασφαλιστική εταιρία από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
 • Γενικές συστάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά από ατύχημα
 • Προτάσεις για εναλλακτικούς τρόπους ταξιδιού
 • Τα έξοδα για τη ρυμούλκηση, την επισκευή, το αυτοκίνητο αντικατάστασης κ.λπ. δεν καλύπτονται από την υπηρεσία

Επαγγελματική επισκευή μετά από ατύχημα

Κορυφαία ποιότητα, άριστη διατήρηση αξίας – λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, οι επισκευές των αυτοκινήτων BMW γίνονται όλο και πιο πολυσύνθετη υπόθεση. Μόνο ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτήν την απαίτηση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί επαναφέρουν τεχνικά και οπτικά την BMW σας στην αρχική της κατάσταση και μπορούν να εγγυηθούν ότι αυτή θα πληροί όλες τις προδιαγραφές των δοκιμών πρόσκρουσης. Για την επισκευή του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο Γνήσια Εξαρτήματα BMW. Εάν η BMW σας χρειάζεται επισκευή στη βαφή, αυτή γίνεται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον χρωμάτων από το BMW ColorSystem.

Πληροφορίες Διάσωσης για τους επιβάτες

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο για τον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων ατόμων από το αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να παρέχονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες οι πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Πού βρίσκονται οι μπαταρίες; Πού βρίσκονται οι αερόσακοι; Σε ποια σημεία μπορεί να κοπεί το αυτοκίνητο γρήγορα και με ασφάλεια; Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε τις Πληροφορίες Διάσωσης BMW για τα κέντρα άμεσης επέμβασης, τους Χάρτες Διάσωσης BMW και το ειδικό αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ.

Χάρτες διάσωσης BMW

Οι Χάρτες Διάσωσης BMW παρέχουν στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης τις σημαντικότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση προς τους εγκλωβισμένους επιβάτες. Μπορείτε να εκτυπώσετε τους Χάρτες Διάσωσης BMW σε μορφή αρχείου PDF και να τους φυλάξετε πίσω από το σκιάδιο του οδηγού. Οι χάρτες διάσωσης είναι έγχρωμοι ώστε να διευκολύνεται η κατανόησή τους. Για το λόγο αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν έγχρωμο εκτυπωτή για την εκτύπωση του χάρτη διάσωσης του αυτοκινήτου σας.

Νομική δήλωση αποποίησης: Το περιεχόμενο των φύλλων δεδομένων διάσωσης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για το εκπαιδευμένο προσωπικό των συνεργείων διάσωσης, με σκοπό την τεχνική διάσωση προσώπων.

Αυτοκόλλητο για το παρμπρίζ

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να σας παρέχει το αυτοκόλλητο "Χάρτης διάσωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου". Έτσι το συνεργείο διάσωσης θα γνωρίζει ότι υπάρχει ένας χάρτης διάσωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το αυτοκόλλητο τοποθετείται στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, στην πλευρά του οδηγού. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

 

BMW ONLINE APPOINTMENT.

BMW ONLINE APPOINTMENT.

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά δεδομένα και γεγονότα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις είναι σημαντικό να μπορούμε να καταγράψουμε όλα τα σημαντικά στοιχεία. Διαισθητικά και εύκολα. Η εφαρμογή My BMWσας επιτρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με το BMW Mobile Care και τη βοήθεια σε περιστατικά ατυχημάτων με έναν καταρτισμένο συνεργάτη.

Λήψη εφαρμογής My BMW

 

ΚΛΗΣΗ BMW ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Γρηγορότερη, ευκολότερη, αποτελεσματικότερη: Η πρωτοποριακή Κλήση BMW σε Περίπτωση Ατυχήματος προσφέρει άμεση υποστήριξη σε ελαφρά ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα. Ειδικοί αισθητήρες επιτρέπουν στην BMW σας να ανιχνεύει ατυχήματα με χαμηλή ταχύτητα, να προβάλλει αυτόματα στην οθόνη iDrive μια προειδοποίηση και να σας συνδέει απευθείας με το BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων. Με ένα κλικ με το πολυχειριστήριο iDrive, ο οδηγός επικοινωνεί απευθείας με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του BMW Mobile Care, οι οποίοι παρέχουν επαγγελματική υποστήριξη με βάση τα μεταδιδόμενα στοιχεία για το αυτοκίνητο, είτε μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης είτε επιτόπου.

Τα οφέλη σας με μία ματιά.

 • Αυτόματη ανίχνευση ατυχήματος
 • Υποστήριξη με ένα κλικ
 • Αυτόματη μετάδοση της τοποθεσίας
 • Άμεση υποστήριξη από την BMW
 • Υπηρεσία ρυμούλκησης, εάν χρειαστεί
 • Επικοινωνία με έναν Εγκεκριμένο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα

Προϋποθέσεις:

 • Προαιρετικός εξοπλισμός «BMW Teleservices», «BMW ConnectedDrive» και «BMW Κλήση Έκτακτης Ανάγκης», που είναι διαθέσιμος από τον Ιούλιο 2017. Η προσφορά ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο BMW.

Διαθεσιμότητα:

 • Για τεχνικούς λόγους, δεν είναι εφικτή η αυτόματη ανίχνευση κάθε ατυχήματος. Σε τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις, η Κλήση BMW σε Περίπτωση Ατυχήματος μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.

 

*Η εφαρμογή My BMW είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα BMW με έτος κατασκευής από το 2014 και εξής, σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive και συμβατό smartphone. Η διαθεσιμότητα και οι λειτουργίες της εφαρμογής My BMW ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα